Tartály gyártás

Technologiai csővezeték rendszerek
június 11, 2020
Nyomástartó tartályok
június 11, 2020

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különbféle tartályok gyártása területén.

Komplex szolgáltatást nyújtunk tervezéssel, gyártással és dokumentáció biztosítással. Hegesztési és felületkikészítési gépeink és létesítményeink a régióban egyedülállóak.


Szükség esetén támogatást nyújtunk a kért berendezések műszaki kialakításában is.

Magas csarnokunkban, függőleges gyártási rendszereinkkel akár 22 m hosszú, még közúton szállítható tartályokat is elkészítünk. A méreti korlátot kizárólag a közúti szállíthatóság jelenti. Hossz- és körvarrataink az automata hegesztő berendezéseknek köszönhetően a legmagasabb minőségűek. Hossz és körvarrat készítő rendszereinket szükség esetén a helyszínre telepítjük, de más technológiák is rendelkezésre állnak a helyszíni tartálygyártásra. Helyszíni tartálygyártás során hidraulikus emelő rendszerünkkel gyakorlatilag bármilyen méretű helyszíni tartályt meg tudunk építeni. Helyszíni munkák esetében szénacél tartályokat is gyártunk. Teljes körű tervezési támogatást nyújtunk, a szakhatósági engedélyezésre alkalmas előzetes tervdokumentációt, majd komplett végdokumentációt biztosítunk vevőink számára.

A gyártáshoz rendelkezünk érvényes, valamennyi TÜV által auditált eljárással és minősítéssel. Szakembereinket folyamatosan tovább képezzük és minősítettjük, így biztosítva az előírt minőségi elvárásokat.
2