RÓLUNK

Bemutatkozunk


Cégünk rövid határidővel dolgozik, rendelkezik a megfelelő ISO minősítésekkel, modern gépparkot tudhat magáénak, és magasan képzett szakembergárdával végzi megrendelései ellátását

Profi szakembereink segítségével számos, az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínálunk. Vállaljuk egyedi termékek kivitelezését-, gyártását és tervezését. Foglalkozunk továbbá rozsdamentes fém, aluminium és saválló anyagok megmunkálásával.

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.

Nézze meg kisfilmünket


Iroda1ONIroda1OFF

Nagy autóipari beszállítók cégek részére gyártunk
jelenleg is szerkezeteket.


Gépparkunkat, berendezéseinket évről-évre modernizáljuk és bővítjük.. Cégünk profilja az egyszerű lakatosipari szerkezeteken keresztül a speciális egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek, gépek, alkatrészek elkészítése, és a precízen megmunkált termékek sorozat gyártása. Ezért a 2013-as évben fejlesztést hajtottunk végre, melynek eredményeként munkába állítottunk 4 db új modern CNC megmunkáló központot, majd 2014-ben vásároltunk még egy sorozatgyártásra alkalmas palettacserélős vízszintes megmunkáló gépet. 2015-ben az acélszerkezeti gyártás és hegesztés pontosságának növelése érdekében munkába állítottunk egy Siegmund 3D hegesztőasztalt. Ennek segítségével bonyolultabb acélszerkezetek gyártására is megnyílt a lehetőség. A szerkezetek felület kezelésére rendelkezésre áll egy festőkabin 18 m hosszig, továbbá homokszóró berendezés is.

Vértes Industry Product Kft. Küldetése

Cégünk profilja az egyszerű lakatosipari szerkezeteken keresztül a speciális egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek, gépek, alkatrészek elkészítése, és a precízen megmunkált termékek sorozat gyártása.Folyamatos fejlesztések

A folyamatos fejlesztések, megrendeléseknek és gépek beszerzésének köszönhetően megnövekedett a helyigényünk is, így 2018-ban elindítottuk az új telephelyünk építését, ahol közel 5000m2-en, a teljesen bedaruzott kettő gyártócsarnokban lévő 20 tonnás daru mellett, megtalálható egy 16m magas tartálygyártó csarnok is.

Innováció, géppark bővítés

Gépparkunkat, berendezéseinket évről-évre modernizáljuk és bővítjük. Vállaltirányitási rendszerünket az Ipar 4.0-val bővítettük.

Munkánk minőségére garanciát nyújt lendületes műszaki szakembergárdánk, képzett fizikai dolgozóink, valamint a gyártott vagy forgalmazott termékek, segédanyagok alapján minősített beszállítóink.


2