Miért érdemes minket választani?


Korszerű gyors CNC gépeinkkel és fejlett gyártás technológiával csökkenteni tudjuk a gyártási időt ezáltal időt és pénzt takarítunk meg Önnek. Nagyobb megrendelések esetén raktárkészletet tartunk fent ahonnan az előre meghatározott mennyiséget azonnal le tudja hívni. A raktározás mellett a terméket kiszállítjuk Önök részére.

Kérjen ajánlatot és határozza meg Ön az árat! Amennyiben közösek az elképzeléseink már csak a szállítási időben kell megegyeznünk!

Munkatársaink olyan tapasztalt, képzett, a gyártásban jártas szakemberek, akik büszkék az általuk végzett munkájukra. Minden munkatársunkat komoly kiválasztási folyamat útján vettünk alkalmazásba, és a rendszeres továbbképzések által tudásuk naprakész. Kollégáink udvariasak és barátságosak.Megrendelés esetén pontos, megbízható és garanciális munkát kap.

Komplex szolgáltatás

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt tervezéssel, gyártással és dokumentáció biztosítással a projekt igényeinek megfelelően.

Innovatív telephely

Telephelyünk Tatabánya egyik legfrekventáltabb helyén, az Ipari Park területén található az M1-es autópályától 3 km-re.Társaságunkat 2010-ben alapítottuk forgácsolási, fém megmunkálási feladatok kifogástalan minőségű, rövid és pontos határidővel történő elvégzésére.

Egyedülálló berendezések

Cégünk hegesztési és felületkikészítési gépei és létesítményei a régióban egyedülállóak, a legmodernebb gyártási technológiát használjuk.

Hegesztési és felületkikészítési gépeink

Létesítményeink a régióban egyedülállóak. Szükség esetén támogatást nyújtunk a kért berendezések műszaki kialakításában is.
2